Referenssejä

Me Solid Code:ssa haluamme auttaa sinua ja yritystäsi sujuvalla ja suoralla tavalla. Arvostamme rehellistä keskustelua asiakkaidemme kanssa. Olemme myös vakuuttuneita siitä, että voimme antaa sinulle tarvittavan avun, jotta voit keskittyä oman liiketoiminnan kehittämiseen, huolehtimatta teknisistä haasteista.

 

Mikäli uskot hyötyväsi avustamme, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Alla olevat yritykset ovat luottaneet Solid Coden osaamiseen. Odotamme yhteydenottoasi!

Prevex logo

Prevex

Prevex on yksi Euroopan johtavista korkealaatuisten keittiöihin ja kylpyhuoneisiin tarkoitettujen vesilukkojen valmistajista. Perheomistuksessa oleva yritys perustettiin vuonna 1955 ja on siten yksi vanhimmista muoviteollisuuden yrityksistä Suomessa. Yrityksellä on tehtaita Suomessa ja Puolassa. Pääkonttori sijaitsee Uudessakaarlepyyssä, missä myös suuri osa tuotannosta tapahtuu. Omaan T&K-toimintaan panostamalla yritys pyrkii tarjoamaan markkinoille innovatiivisia tuotekokonaisuuksia.

 

Solid Code haluaa auttaa Prevexia saavuttamaan tavoitteensa ja olemme toimineet kumppanina heidän siirtyessä uuteen IFS ERP-järjestelmään. Yhdessä asiakkaan kanssa olemme suunnitelleet tietovaraston ja kehittäneet ETL-prosesseja yrityksessä.

WebAula

Webaula on WordPress-verkkosivustojen kehittämisen ja verkkokaupan asiantuntija.

 

Solid Code tarjoaa asiantuntevaa tietoa vaativamman ohjelmoinnin suhteen. Tehtävinä mm. koodin testaaminen erilaisissa ympäristöissä ja päivittäminen sopivaksi uuteen ympäristöön, sekä uusien WordPress-laajennusten kehittäminen tai vain tarvittavan teknisen tuen tarjoaminen.

Digitalo

Digitalo Oy Ab on dynaaminen automaatioalanyritys, joka keskittyy olemaan automaation palveluntarjoaja pääpainona sähköautomaatio.

 

Osaamista ja apua tarvittaessa Solid Code tarjoaa Digitalolle ohjelmointipalveluja. Asiakasta autamme niin piirilevyjen suunnittelusta alustojen rakentamiseen kuin sulautettujen järjestelmien kehitykseen.

GRIT Rahastoyhtiö

GRIT Rahastoyhtiö on riippumaton palveluntarjoaja, joka tarjoaa joustavia rahastopalveluita- ja ratkaisuja, joiden avulla asiakkaat voivat keskittyä ydintoimintaansa salkunhoidon parissa.

 

Solid Code on tarjonnut asiantuntija-apua monissa tehtävissä.
GRIT_Suomeksi

Estlander & Partners

Estlander & Partners on riippumaton suomalainen systemaattisen varainhoidon edelläkävijä Euroopassa. Yrityksellä on yli 25 vuoden kokemus varainhoidosta.

 

Olemme on työskennellyt pitkään Estlander & Partnersin kanssa ja tarjonnut asiantuntemusta moniin tehtäviin.

Fixura

Fixura on ensimmäinen P2P-lainayritys Pohjoismaissa.

 

Solid Code on vastuussa järjestelmän toimivuudesta ja auttaa asiakasta muissakin tehtävissä. Solid Code on tarjonnut Fixuralle erilaisia palveluja varmistaakseen järjestelmän toimivuuden ja jotta tekniset haasteet eivät häiritse todellista liiketoimintaa.
fixura_logo

Yhteystiedot