Meistä

Solid Code perustettiin yritysten tarpeesta palkata kehittäjiä vain tarvittaessa. Kaikilla yrityksillä ei ole mahdollisuutta palkata omaa kehittäjää puhumattakaan kolmen kehittäjän ryhmää.

 

Kehittäjäryhmämme avulla varmistamme, että asiakkaamme saavat parhaat ratkaisut ohjelmointitarpeisiinsa. Ennen Solid Coden perustamista olimme työskennelleet pitkään monissa eri yrityksissä ja ymmärrämme yrittäjyyttä syvemmällä tasolla. Yhdistämällä tietomme ja tekemällä tiivistä yhteistyötä tiiminä olemme vakuuttuneita siitä, että tarjoamme asiakkaillemme älykkäitä, räätälöityjä ja korkealaatuisia ratkaisuja.

Hans Seppelin

 

Nimeni on Hans Seppelin. Olen hyvin positiivinen kaveri, joka nauttii päivittäisestä musiikista ja huumorista. Olen 50-vuotias kahden lapsen isä. Vapaa-aikani vietän perheeni parissa ja lisäksi olen mukana valmentamassa B-tyttöjen jalkapallojoukkuetta. Pitääkseni itseni kunnossa, lenkkeilen säännöllisesti. Pisin kilpailuni on Lidingöloppet, joka on 30 km maastojuoksukilpailu. Uutena urheilulajina olen aloittanut sukelluksen, jonka parissa viihdyn. Pidän kovasti kaikenlaisista urheilulajeista.

 

Koska olen 50-vuotias, minulla on ollut melko paljon aikaa koodata. Olen valmistunut 1992 ja työskennellyt yrittäjänä vuodesta 1993. Minulta löytyy paljon kokemusta systemaatiosta, suunnittelusta ja ohjelmoinnista. Olen työskennellyt sekä pienemmissä että suuremmissa projekteissa esim. Riksförsäkringsverket (Ruotsi), Estlander & Partners, ABB ja Wärtsilä. Olen hieman perfektionisti, joten koodin tulisi ihanteellisesti olla virheetöntä. Näiden projektien kautta olen oppinut ajanhallintaa.

 

Kielet, jotka hallitsen tällä hetkellä ovat VB.net ja C#. Kieliä, joita olen myös käyttänyt ovat JAVA, PHP, C++ ja COBOL. Käyttämäni tietokannat ovat MS SQL, Oracle ja MySQL.

Robert Ahlskog

 

Nimeni on Robert Ahlskog. Olen syntynyt ja kasvanut lähellä merta pienellä paikkakunnalla nimeltä Björkö, aivan Vaasan lähellä. Olen positiivinen kaveri, ja arvostan pientä vitsailua silloin tällöin. Kun en koodaa, olen kiinnostunut kaikenlaisista teknisistä asioista, elektroniikasta, ja en myöskään pelkää mekaniikkaa. Melko uusi kiinnostuksenkohteeni on 3D tulostus. On hauskaa nähdä, kuinka mallia joutuu harkitsemaan uudelleen, jotta saa hyvän lopputuotteen 3D tulostusprosessista. Kun haluan täydellisesti irrottautua teknisistä asioista, menen maastopyöräilemään metsään.

 

Kun koodaamisesta on kyse, olen kiinnostunut koodin arkkitehtuurista ja näen paljon vaivaa koodin kirjoittamisessa, jotta se olisi puhdasta ja modulaarista. Olen koodannut yli 15 vuotta ja työskennellyt monenlaisissa projekteissa, 8-bittisistä mikrokontrollereista, web- ja työpöytäsovelluksiin. Pidän uusien asioiden oppimisesta ja tarpeen vaatiessa otan käyttöön vaivatta uusia teknologioita. En myöskään usko sanontaan ”Jos se toimii, älä koske siihen” – jos emme ikinä koske koodiin ja perehdy siihen, kun jotain menee rikki, niin kukaan ei osaa enää korjata sitä.

 

Minulla on merkittävästi kokemusta ohjelmistokehityksestä useista eri tehtävistä ohjelmistokehittäjänä. Esimerkiksi Edge innovations, Digitalo ja Fixura.

 

Kielet, jotka hallitsen tällä hetkellä parhaiten ovat C++, C#, VB.net, Python, PHP ja SQL. Olen myös käyttänyt tekniikoita kuten C, Bash, Java ja Javascript.

Mattias Ahlholm

 

Nimeni on Mattias Ahlholm. Olen ystävällinen kaveri aimoannoksella uteliaisuutta, ja ripauksella mustaa huumoria. Uskon vieläkin, 30 vuoden koodaamisen jälkeen, että kaikki on mahdollista vaikka joskus se saattaa vaatia villejä ideoita (joita minulta ei onneksi ole puuttunut tähän asti). Nautin urheilusta ja olen juossut puolimaratonin. Suunnittelen juoksevani toisen puolikkaan jonain päivänä. Kun en tuota koodia, tykkään viettää aikaa maatilallani ja hoitaa sonniani.

 

Mitä koodaamiseen tulee, olen intohimoinen puhtaasta, toimivasta koodista ja prosessista, jolla siihen päästään. Normaalisti koodaaja lukee koodin 10 kertaa, siksi meidän tulisi ajatella tulevia lukijoita kun koodaamme.Tämä on yleinen sääntö, jota pyrin seuraamaan. Kykenen yleensä näkemään kokonaisuuden, samalla kiinnittäen huomiota myös yksityiskohtiin. Keskustelen mielelläni näkemyksistäni koodaamiseen liittyen, jotta pystymme selvittämään yhdessä, kuinka voimme parantaa ohjelmistokehityksen prosessia vieläkin pidemmälle.

 

Minulla on laajamittaista kokemusta ohjelmistokehityksestä useista eri tehtävistä, kuten Estlander & Partners (Ohjelmistokehittäjä) ja Fixura (Ohjelmistokehityspäällikkö).

 

PHP, C#, Vb.net ja SQL ovat kieliä, jotka tällä hetkellä tunnen parhaiten, mutta olen myös käyttänyt C++, VBA, C, Python ja Javascript.

Yhteystiedot