Referenser

Vi på Solid Code vill ge dig smidig och transparent betjäning. Vi uppskattar uppriktiga diskussioner med våra kunder. Vi är övertygade om att vi kan ge dig och ditt företag den hjälp du behöver, så att ni kan fokusera på annat än det tekniska orosmolnet.

 

Tveka inte att kontakta oss om ni tror att vi kunde vara till hjälp. Följande företag har redan gett oss förtroende för flertalet olika uppgifter. Vi ser fram emot att höra av också just ditt företag!

Prevex logo

Prevex

Prevex är en av Europas ledande tillverkare av högkvalitativa vattenlås för kök och badrum. Företaget, som idag är familjeägt, grundades 1955 och är därmed ett av de äldsta företagen inom plastindustrin i Finland. Genom att satsningar på egen R & D, strävar företaget efter att kunna erbjuda innovativa produkthelheter för marknaden. Huvudkontoret finns i Nykarleby, var också stora delar av produktionen finns, men man har också en fabrik i Polen.

 

Solid Code vill hjälpa Prevex att nå sina mål och har fungerat som partner i övergången att ta i bruk IFS som nytt ERP-system. Tillsammans med kunden har vi konstruerat ett datalager och utvecklat ETL-processer inom företaget.

WebAula

Webaula är expert inom utveckling av WordPress webbsidor och näthandel. Solid Code erbjuder sakkännedom när det kommer till lite mera krävande programmering.

 

Uppgifterna som Solid Code arbetat med har exempelvis varit att testa kod i olika miljöer, uppdatera kod så att den passar in i en ny miljö, utveckla nya WordPress applikationer eller bara agera tekniskt stöd vid behov.

Digitalo

Digitalo Oy Ab är ett dynamiskt automationsföretag som fokuserar på att vara tjänsteleverantör inom automation med fokus på elektrisk automation.

 

Solid Code har försett Digitalo med programmeringstjänster när en extra hjälpande hand har behövts. Solid Code har assisterat med allt från att planera kretskort till att bygga plattformar och utveckla stationära applikationer.

GRIT Rahastoyhtiö

GRIT Fondbolag är en oberoende tjänsteleverantör som erbjuder flexibla fondtjänster och -lösningar som ger kunderna möjlighet att fokusera på sin kärnkompetens inom portföljförvaltning.

 

Solid Code har bidragit med sin expertis i olika sorters uppgifter.
GRIT_Suomeksi

Estlander & Partners

Estlander & Partners är en etablerad och självständig finsk kapitalförvaltare med en stark soliditet. Företaget har över 25 års erfarenhet av kapitalförvaltning för institutionella placerare.

 

Vi har jobbat med Estlander & Partners över en längre tid och har genom tiderna erbjudit sakkunskap till olika typer av uppgifter.

Fixura

Fixura är Nordens första person-till-person låneföretag. Solid Code har en stor insikt i den dagliga verksamheten och har kunnat hjälpa Fixura med en hel del uppgifter.

 

Solid Code har genom att hantera tekniska svårigheter, kunnat ge Fixura ro att fokusera på själva verksamheten.
fixura_logo

Kontaktuppgifter