Tjänster

Genomgång av kod

Vi hjälper dig att förbättra eller korrigera din nuvarande kod. Om ditt företag behöver hjälp med en programvara endast några gånger per månad eller som en engångsföreteelse erbjuder Solid Code en förmånlig lösning. Istället för att anställa en IT-kunnig person till ditt företag, kan du nu köpa tjänsten av oss.

 

Tror du att ditt projekt passar just oss? Tveka inte, utan tag kontakt. Vi kan diskutera ert projekt och era behov och ge en offert.

Professionella tjänster

Vi erbjuder er professionella systemutvecklare och ett smidigt och snabbt samarbete. Våra kompetenta systemutvecklares höga nivå av kunnande inom projekthantering garanterar en god högkvalitativ service.

 

Vi kan exempelvis hjälpa företag genom att erbjuda ett utomstående perspektiv till rutinmässiga processer. Kanske finns det rum att optimera processerna?

Övriga tjänster

Vi har tillsammans ett brett kunnande, som vi gärna delar med oss av till våra kunder. Vi kan hjälpa dig att bygga en .Net plattform eller skapa/korrigera vilken som helst programvara som använder SQL.

 

Vi kan agera SCRUM masters, delta i fortgående integration eller hjälpa dig att komma igång med en ny programvara. Allt detta både i Linux och Windows miljö. Totalt sett så kan vi hjälpa dig med all programvara som är skapat med hjälp av språken PHP, C#, Vb.net, SQL, C++, VBA, C, Python, Javascript, Bash och COBOL.

Kontaktuppgifter