Jobba hos oss

Vi rekryterar Backend-utvecklare till vårt team!

Älskar du solid ren kod? Vill du göra skillnad och vara en del av ett litet men växande företag som är grundat och drivs av utvecklare? Då har vi platsen för dig!

Solid Code grundades för att betjäna och hjälpa våra kunder att nå bättre lösningar för programmeringsbehov och programutveckling. Vi förstår mera än bara själva koden bakom affärsverksamhet och på så vis kan vi, genom att programmera och utveckla programvara, skapa en sådan helhet som verkligen täcker våra kunders behov.

Arbetsuppgifter

Att utreda, upptäcka och förfina kundens behov och krav.
Planering och design av önskade produkter eller funktioner.
Skapa de mjukvarulösningar som behövs.
Problemlösning och förbättring av befintliga lösningar.
Dokumentation och leverans av lösningar till kund.
Kontinuerlig förbättring av teamets arbetssätt enligt agila principer.

Vad vi önskar oss av dig

Minst två års erfarenhet av backend-utveckling i C# eller Php.
Viss erfarenhet av SQL.
Solid grund inom mjukvarudesign.
Erfarenhet och uppskattning av att arbeta i en agil miljö.
Arbetskunskaper i engelska, finska eller svenska.
Önskan att få skapa solid och ren kod, samt leverera fantastiska lösningar till våra kunder.
Mindre erfarna men härliga människor med vilja att utveckla sin kompetens inom mjukvaru-utveckling får mer än gärna också höra av sig till oss!

Varför jobba på Solid Code?

Vi strävar efter att vara ledande inom mjukvaruutveckling och ligga i framkant när det gäller att skapa långvariga kvalitativa skräddarsydda lösningar för våra kunder. Vi är ett litet men växande företag; våra grundare och teammedlemmar uppskattar nya idéer och innovativa tillvägagångssätt. Vi lyssnar på dig. Du kan därför påverka hur din vardag ser ut och bidra till hela företagets utveckling. Vi är ärliga och ödmjuka människor som jobbar här, så arbetsmiljön är fantastisk. Du kan arbeta på distans eller från kontoret. Det som passar dig bäst är också bäst för oss. Vi ger dig den utrustning som behövs för att få jobbet gjort. Du kan arbeta heltid, deltid eller vilken tid det nu tar för att få jobbet gjort. Du slipper all företagspolitik och konstiga policyn. Att få saker gjorda och kunderna nöjda skapar mervärde hos Solid Code.

Hör av dig!

Om du vill ha mer information eller vill söka jobbet, tveka inte att kontakta Mattias Ahlholm via mail mattias.ahlholm@solidcode.fi eller telefon/WhatsApp +358 50 338 1001.

  • Max filstorlek: 1 GB.