SOLID CODE FIRAR ETT ÅR!

För exakt ett år sedan grundades Solid Code officiellt. Solid Code är ett It-företag som erbjuder dig IT-konsulter i form av tre kompetenta systemutvecklare. (För mera information om detta, gå till: Om oss eller Tjänster)

Vårt kontor finns på tionde våningen på Hovrättsesplanaden 16 i centrum av Vasa (Finland). Vi har ett litet och mysigt men framförallt funktionellt kontor.

Vi kan stolt säga att vårt första verksamma år har varit till vår belåtenhet. Det första året har varit fyllt med jobb, både med och för kunder och samarbetspartners samt att fixa med allt sådant som ett nytt företag måste tänka på.

Under vårt andra verksamma år ämnar vi fortsätta samarbeta med våra nuvarande kunder och får även förhoppningsvis ta oss an nya utmaningar, både i form av nya kunder och ny kunskap.

Vi är övertygade om att det även i fortsättningen kommer att finnas en efterfrågan på IT-konsulter. Systemutveckling är en mycket användbar färdighet som vi kan tillämpa på många olika sorters projekt både här i Österbotten och på andra ställen. Vi, utvecklare vill kunna ge innovativa lösningar på just dina problem.

Har du redan kollat in vår nya fina webbsida? Eftersom du troligtvis läser detta på vår webbsida, uppmanar vi dig nu att även se dig omkring på resten av sidan.

Med hopp om att vi stöter på varandra igen, antingen IRL eller här.

– Mattias, Robert & Hasse

#solidcode #utvecklare #konsultering #IT